[ X ]
[ X ]
[ X ]
Prima expoziție moldo-rusă va avea loc în luna octombrie. Peste 70 de companii deja s-au înregistrat
29 Septembrie

Pentru prima dată, în R. Moldova se va desfășura, în perioada 10-12 octombrie, anul curent, Expoziția Internațională „ExpoRusia – Moldova 2017”, transmite CURENTUL.

Potrivit directorului Camerei de Comerț și Industrie a R. Moldova, Sergiu Harea, la expoziție vor fi expuse produse și servicii a companiilor și agenților economici care vor participa.

„Vor fi patru sectoare – agroalimentar, chimie, medicină și educație. În această perioadă vor fi organizate 4 mese rotunde pentru aceste 4 sectoare. Vor fi mai multe întruniri cu agenți economici din ambele țări. În total vor participa peste 70 de companii. Este un eveniment parte a Zilei Naționale a Vinului”, a spus Sergiu Harea.

De asemenea, el a precizat că R. Moldova a re 16 acorduri semnate cu agenți din Federația Rusă, care vor susține și dezvolta mediul de afaceri din țară.

Totodată, Anatolii Nicolaev, directorul „Zarubej Expo”, a precizat că demult se vroia organizarea unei astfel de expoziții în Moldova.

„Este prima expoziție cu participarea celor 2 țări. Avem înregistrate 56 de companii din 13 regiuni ale Rusiei care vor lua parte la această expoziție”, a spus Anatolii Nicolaev.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților