[ X ]
[ X ]
[ X ]
Prim-ministrul, la discuții cu vicepreședintele Parlamentului European: Am exprimat speranța că, foarte curând, vor fi reluate programele de asistență
24 Iunie

O delegație a Parlamentului European se află, în aceste zile, la Chișinău. Prim-ministrul Maia Sandu a susținut o conferință de presă, alături de vicepreședintele Parlamentului European, Heidi Hautala, informează CURENTUL.

„Am discutat despre situația din Republica Moldova, după învestirea noului Guvern. Contăm, în continuare, pe sprijinul Parlamentului European în procesele noastre de consolidare a instituțiilor și proceselor democratice”, a declarat Sandu, cu privire la discuția cu oficialii din Parlamentul European.

Prin urmare, Prim-ministrul a comunicat despre unele solicitări. „Am exprimat speranța că, foarte curând, vor fi reluate programele de asistență financiară și tehnică pentru Republica Moldova. Am exprimat solicitările noastre de ajutor pentru a investiga furturile majore cu care s-a confruntat Republica Moldova în ultimii ani, dar și spălările de bani”, a conchis Sandu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților