[ X ]
[ X ]
[ X ]
Previziunile unui clarvăzător: Ce va fi cu Referendumul din 19 noiembrie, dar și ce viitor au Dorin Chirtoacă și Silvia Radu
15 Noiembrie

Clarvăzătorul moldovean, Moisei Lepădatu, a prezis, în cadrul emisiunii „În vizor” de la postul de televiziune Impact TV, că Referendumul local de demitere a primarului general suspendat al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă se va realiza, dar cu multe încălcări, transmite CURENTUL.

Moisei Lepădatu spune că socialiștii s-au grăbit cu inițierea acestui Referendum.

„Este greșeala lor, s-au grăbit și nu trebuia să-l inițieze. Poporul trebuie să se ducă să voteze pentru a acumula procentajul necesar pentru a-l înlătura pe Chirtoacă, dar la acest Referendum nu va ieși nimeni. Pe drept, trebuia să arate care om va veni în locul lui Chirtoacă dacă acesta va fi demis și oamenii poate ar fi ieșit”, a spus Moisei Lepădatu.

De asemenea, el spune că Silvia Radu va face treabă bună în calitatea sa de primar general interimar al Capitalei.

„Acum la Primărie se află Silvia Radu. Este greșeala socialiștilor, înseamnă că sunt pe o poziție slabă. La alegerile din 2018, Chișinăul trebuie democraților și cu acest scop va rămâne Silvia Radu până la sfârșit de mandat. Silvia Radu va conduce orașul bine, este domoală, om care gândește bine”, a spus el.

De asemenea, Moisei Lepădatu a prezis soarta lui Dorin Chirtoacă și Partidul Liberal (PL).

„Chirtoacă va pierde acest Referendum. Va merge pe la judecată și se va alege cu o hârtie. La anul se va duce și el și întreg PL-ul”, a spus clarvăzătorul.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților