[ X ]
[ X ]
[ X ]
Prestigiosul Turneu Internațional G1 la Taekwondo va avea loc și în R. Moldova
14 Septembrie

Cel mai prestigios Forum European de Taekwondo (ETU) a marcat pe data 9 septembrie, curent 40 de ani de la fondare, informează CURENTUL.

Conform unui comunicat, Republica Moldova la aceste întreceri a fost reprezentată de 6 atleți, cel mai bun rezultat din cadrul lotului nostru fiind arătat de Tatiana Trifan, care s-a învrednicit de poziția a V-a în categoria de greutate de până la 41 kg. La Gala Aniversară au participat și reprezentanții țării noastre: Igor Iuzefovici, președintele Federației de Taekwondo WTF din Republica Moldova și Valentin Conev, vicepreşedintele Forului Național.
În cadrul acestui eveniment istoric, desfășurat la Clubul Daimon,  au fost prezenți cei mai  titrați sportivi și antrenori de Taekwondo WTF (versiunea olimpică).  Executivul Uniunii Europene de Taekwondo a adoptat un șir de hotărâri importante în privința validării calendarului sportiv pentru anul 2017.
Menționăm că R. Moldova a obținut dreptul să organizeze la începutul lunii mai anul curent, un turneu reprezentativ de seria G1. Potrivit președintelui Federației Moldovenești de Profil, Igor Iuzefovici, „acest turneu va contribui la creșterea imaginii internaționale a țării, oferind tinerelor talente o șansă în plus de a-și realiza potențialul”.
Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților