[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele RM, de Ziua Familiei: „Le doresc tuturor să se bucure de familii împlinite, cu copii şi părinţi sănătoşi, de realizări frumoase”
15 Mai

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon susține că, în viața fiecăruia dintre noi, există multe lucruri pe care le considerăm primordiale, însă familia este cea mai importantă, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, șeful statului subliniază – „dar cel mai drag din toate rămâne a fi familia noastră”.

„Cei mai importanți sunt oamenii pe care-i iubim și care ne fac fericiți. Deşi în ultimele decenii familiile din Republica Moldova se confruntă cu multiple probleme de ordin social şi economic, trebuie să facem tot posibilul ca să transmitem acest model al societăţii generațiilor următoare, deoarece doar protejând familia vom putea rezista ca neam, ca țară. Adresez sincere felicitări cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, care e sărbătorită azi, 15 Mai. Le doresc tuturor să se bucure de familii împlinite, cu copii şi părinţi sănătoşi, de realizări frumoase, pace şi linişte sufletească”, se spune în mesajul Președintelui.

32536930_2450584618300862_4558095061480374272_n

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților