[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Parlamentului a acordat Medalia Democrației unui oficial german
26 Septembrie

Președintele Parlamentului, Andrian Candu l-a decorat pe un oficial german, ieri, în cadrul întrevederilor cu demnitari și funcționari din Cancelaria Federală și Ministerul de Externe al Republicii Federale Germană, împreună cu vicespeakerul Iurie Leancă, la Berlin, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, părțile au discutat situația social-politică din Republica Moldova și din regiune, teme de securitate, și acțiunile guvernării pe cele mai importante reforme.

Andrian Candu a transmis felicitări Angelei Merkel pentru victoria obținută în alegerile din 24 septembrie, care i-au asigurat al patrulea mandat de Cancelar Federal.

„Totodată, Președintele Parlamentului a acordat Medalia Democrației pentru contribuția deosebită pe care a avut-o Christoph Heusgen, consilierul cancelarului federal pentru politică externă şi securitate, pentru avansarea Republicii Moldova pe calea integrării europene, semnarea acordului de asociere și liberalizarea regimului de vize cu UE”, se spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților