[ X ]
[ X ]
Președintele, la discuții cu investitori chinezi: Toate propunerile privind finanțarea proiectelor le vom examina reieșind din interesul național
20 Noiembrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Hu Jiaming, președintele „China Hyway Group Limited”- companie chineză cu experiență în domeniul construcției de autostrăzi în mai multe țări ale lumii, dispusă să investească în proiecte de infrastructură în țara noastră, inclusiv în construcția unei șosele de centură a Chișinăului, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că a salutat aflarea întreprinzătorilor chinezi în Moldova, subliniind interesul major al conducerii țării pentru transformarea Moldovei, începând cu luna martie, într-un adevărat șantier de construcție, unde vor fi construite drumuri și modernizată infrastructura.

„Am menționat că Moldova este interesată de atragerea investitorilor străini, indiferent din ce țară vin, inclusiv din Republica Populară Chineză. Totodată, am subliniat că toate propunerile privind finanțarea unor asemenea proiecte le vom examina reieșind din interesul național, accesând cele mai avantajoase oferte de creditare”, a mai scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților