[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele grupului parlamentar al PPEM și-a lansat blog. Iată ce l-a determinat să facă asta
19 Septembrie

Deputatul Simion Grișciuc, președinte al Grupului Parlamentar al Partidului Popular European din Moldova, și-a lansat recent propriul blog – www.simiongrisciuc.md.

Blogul oferă informații despre activitatea demnitarului. Blogul conține câteva categorii: „Important”, „Inițiative”, „Proiecte”, „În mass-media”, „Foto/Video” și „Contacte”.

În cuvântul de salut, Simion Grișciuc scrie că, ideea de a avea propriul blog este una mai veche.

„Dar, din lipsă de timp, nu prea reuşeam să o materializez. Profitând de vacanţa parlamentară, dar şi de puţinul timp liber pe care l-am avut în unele seri, în sfârşit am reuşit să realizez această sarcină pe care singur am stabilit-o. De ce e necesar acest blog? Tot timpul am pus un accent aparte pe comunicare şi pe transparenţă. Or, ferma mea convingere dintotdeauna a fost şi este că într-o societate modernă transparenţa este un element definitoriu pentru oricine exercită sau doreşte să exercite funcţii publice sau care au tangenţă cu banul public, cu procesul decizional. În lipsa blogului, am încercat să asigur transparenţa activităţilor desfăşurate prin intermediul reţelelor de socializare şi a presei. Nu a fost nici un caz ca să refuz vre-o solicitare de interviu sau de oferire a oricărui tip de informaţie solicitată şi acest lucru îl poate confirma oricine dintre acei cu care am interacţionat de-a lungul anilor pe dimensiunea respectivă”, a scrie Grișciuc.

Odată cu lansarea blogului personal, deputatul își propune să facă un nou pas în asigurarea transparenţei.

„În măsura în care îmi va permite timpul (dar mă voi strădui să aloc ceva timp blogului periodic) voi posta texte despre activităţile pe care le desfăşor, mai ales că acum acestea, în virtutea noii mele funcţii (preşedinte al grupului parlamentar al popularilor europeni), vor fi mai multe. Sper ca pe această cale să avem şi un nou nivel de comunicare, or eu îmi propun nu doar să relatez despre ceea ce voi face împreună cu colegii, ci şi să recepţionez mesajele, doleanţele, opiniile, propunerile dvs. Bloging-ul e ceva nou pentru mine, dar sunt ferm convins că voi asimila relativ repede acest tip de activitate, dat fiind faptul că e una necesară şi mie, dar sper că şi fiecăruia dintre dvs., acei care-l veţi accesa. De aceea zic să fie într-un ceas bun şi să culegem împreună beneficii de pe urma acestei noi activităţi”, a conchis Grișciuc.

Untitled1

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților