[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Dodon: Voi susține și încuraja toate proiectele menite să contribuie la dezvoltarea economiei moldovenești
8 Noiembrie

În ajunul vizitei la Paris, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu membrii Camerei de Comerț și Industrie France-Moldavie, la care a participat Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff, reprezentanți ai marilor companii franceze în Moldova, cum ar fi Peugeot, Orange, Airbus, Lafarge etc, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că, în cadrul dialogului, au făcut un schimb de opinii cu privire la situația economică din țară, la perspectivele de dezvoltare și sectoarele cu potențial de creștere economică.

„Am salutat interesul manifestat de investitorii și companiile franceze pentru țara noastră, atât în termeni de extindere pe piața moldovenească, cât și de realizare a schimburilor comerciale. Am subliniat că voi susține și încuraja toate proiectele menite să contribuie la dezvoltarea economiei moldovenești, la extinderea și aprofundarea relațiilor comercial-economice între Statele noastre, în beneficiul ambelor părți”, a precizat Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților