[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Dodon: Am subliniat necesitatea creării, cât mai urgent, a unei majorități parlamentare legitime sau dizolvarea Parlamentului
14 Mai

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere de lucru cu Ambasadorul SUA în țara noastră, E.S. Dereck J. Hogan, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că au făcut un schimb de opinii privind situația internă din Republica Moldova după alegerile parlamentare.

„Am remarcat tergiversarea procesului de consultări dintre partidele politice. Am subliniat necesitatea creării, cât mai urgent, a unei majorități parlamentare legitime și formării noului Guvern sau dizolvarea Parlamentului și anunțarea alegerilor anticipate. În cursul dialogului am discutat subiecte cu privire la relațiile bilaterale, exprimând opinia comună privind necesitatea dinamizării acestora în toate domeniile de interes reciproc. În context, am reiterat convingerea de a continua promovarea unei politici externe echilibrate în raport atât cu Estul, cât și cu Vestul, ținând cont de interesele naționale ale țării noastre”, a scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților