[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președinte nou la Ștefan – Vodă. Molozea a demisionat
22 Martie

Președintele raionului Ștefan – Vodă, Nicolae Molozea, astăzi, și-a anunțat demisia de la conducerea raionului. La scurt timp, a fost ales un nou președinte – Iurie Moiseev, informează CURENTUL.

Potrivit Consiliului Raional Ștefan – Vodă, Moiseev a fost ales cu votul a 27 de persoane, din cei 32.

„O să fiu corect, cinstit, o să depun eforturi pentru a soluționa problemele existente în raion. O să cer aceeași atitudine față de obligațiunile de serviciu de la toți funcționarii publici și angajații din toate sferele de activitate. Fiind în serviciul populației, trebuie să avem o atitudine respectuoasă, omenească față de cetățeni care se adresează cu problemele lor după ajutor”, a comunicat Iurie Moiseev.

De menționat că, fostul președinte al raionului Ștefan – Vodă, Nicolae Molozea, la alegerile parlamentare din 24 februarie, a candidat în circumscripția 36, unde a câștigat un reprezentant al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Totodată, amintim că, acesta este al 3-lea caz în care președinții de raion din Partea Partidului Democrat își anunță demisia. Alte cazuri au fost la Ialoveni și Criuleni.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților