[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premierul Ion Chicu participă la Forumul Investițional BERD: „Trebuie să fii cel mai bun, în ceea ce ești deja bun”
22 Noiembrie

Guvernul Republicii Moldova anunță că, Premierul Ion Chicu participă la Forumul Investițional BERD, dedicat statelor Parteneriatului Estic (PaE), organizat în premieră, la Londra, cu ocazia aniversării a 10-a a inițiativei PaE, informează CURENTUL.

Evenimentul reunește șefi de state și guverne din Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Ucraina, Belarus și Moldova, reprezentanți de nivel înalt ai UE și BEI, precum și investitori internaționali.

În luarea sa de cuvânt, Prim-ministrul Ion Chicu a declarat: „Este foarte important să ne concentrăm nu numai pe produse tradiționale, dar să trecem la cele cu valoare adăugată înaltă, care folosesc materii prime locale pentru prelucrare și să asigurăm exportul acestora la un nivel tehnologic avansat. Vrem să promovăm și viziunea noastră clară asupra unei agriculturi performante. Trebuie să fii cel mai bun, în ceea ce ești deja bun”, a susținut Chicu.

Guvernul amintește că, BERD este unul dintre principalii partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova, volumul total de investiţii BERD în RM până în prezent este de 1,29 miliarde de euro prin intermediul a 128 de proiecte.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților