[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premierul Dorin Recean a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii
8 Martie

Premierul Dorin Recean a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, în care a evidențiat realizările sociale, politice și economice ale femeilor pentru o societate unită și prosperă, în care toți oamenii să-și poată realiza potențialul pe deplin, cu demnitate și respect.

 

Tot astăzi, prim-ministrul Dorin Recean s-a alăturat campaniei Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova: „Pentru o economie robustă, modernă, participarea femeilor în afaceri înseamnă utilizarea deplină a potențialului uman. Tratament egal, indiferent de gen, și oportunități egale pentru orice tip de ocupații înseamnă o societate prosperă.” – a spus șeful Guvernului.

 

Prim-ministrul Dorin Recean a lansat un apel pentru mediul de afaceri, instituțiile publice și întreaga societate să devină campioni ai schimbării, campioni ai egalității de gen, menționând că este o investiție în viitorul nostru, o investiție în cea mai prețioasă resursă pe care o avem – oamenii noștri.

 

„Mă bucur că șase portofolii ministeriale în echipa mea sunt conduse de ministre profesioniste și personalități excepționale, iar în cadrul instituțiilor statului activează funcționare tehnocrate.

 

Dragi femei, fiți fericite!” – a conchis premierul Dorin Recean.

Inapoi la arhiva noutaților