[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premieră pentru Mihai Ghimpu: Dacă Andrei Năstase nu va reacționa…
16 Ianuarie

Președintele de onoare al Partidului Liberal (PL) îl acuză pe președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, că i-a lezat onoarea și reputația prin niște declarații și, respectiv, i-a transmis o cerere prealabilă. În cazul în care Năstase nu va reacționa, Ghimpu îl va ataca în judecată, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Mihai Ghimpu a scris că este prima cerere prealabilă din viața sa politică.

„În viața mea am trecut cu vederea peste mai multe manipulări, suspecții nefondate sau chiar minciuni sfruntate, inventate de către adversarii / dușmanii mei politici, considerând mai jos de demnitatea umană să le dau atenție. Această cerere, înaintată lui Andrei Năstase, este prima din viața mea politică, deoarece furtul miliardului a afectat toți cetățenii RM, iar lumea nici până azi nu cunoaște hoții!…

A trece peste învinuirile aduse de el ar însemna, că sunt indiferent față de jaful secolului și față de numele Ghimpu, care nu-mi aparține doar mie. Mai ales, când toată opinia publică ține bine minte că eu am fost primul, care a vorbit în plenul Parlamentului, dar și în cadrul unor conferințe de presă despre pregătirea unei mari fraude bancare si furtul miliardului”, a scris Ghimpu.

Andriana Cheptine

50170655_1103935513101935_6457111982368620544_n

Inapoi la arhiva noutaților