[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premieră la Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale”. Va fi difuzat spectacolul „Miliardul” în regia unui dramaturg estonian
7 Iunie

Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” invită publicul larg la premiera spectacolului „MILIARDUL de Jaan TÄTTE”, în regia lui Florin Gabriel Ionescu. Evenimentul se va desfășura joi, 10 iunie, începând cu ora 18.30, informează CURENTUL.

„Acest text dramatic pare simplu, dar e amețitor de complex, e despre ispita banului. O ispită uriașă, care transformă oameni agreabili, simpatici, în niște caricaturi, indiferent de țară sau de orânduirea socială”, susțin organizatorii.

Autorul acestui text, estonianul Jaan TÄTTE este dramaturg, poet, actor și cântăreț. Comedia lui amestecă cu măiestrie, umorul negru cu o poveste plină de mister, rezultând un grotesc încărcat cu surprize amuzante si întorsături palpitante.

„Ce-aţi face dacă cineva v-ar oferi un MILIARD de dolari pentru partenerul dumneavoastră? Ce abisuri ale sufletului pot fi răscolite de o ofertă atât de tentantă? Va rezista oare iubirea celor doi unei asemenea încercări?” – acestea sunt întrebările la care oferă răspuns piesa respectivă.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Roman GOPȘA (Osvald), Nadejda CRÎLOV (Laura), Constantin GHILEȚCHI (Roland) şi Alexandru CRÎLOV (Bărbatul).

De menționat că spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. Prețul biletelor este de 40-100 lei, însă accesul e de la 14 ani.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților