[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premier Energy: Circa 19 mii de consumatori din 51 localități rămân fără energie electrică
28 Noiembrie

Premier Energy Distribution anunță că, 151 de localități rămase fără energie în urma intemperiei au fost realimentate pe parcursul ultimelor aproape 24 de ore.

O dificultate majoră în derularea lucrărilor de restabilire a rețelelor deteriorate în restul localităților rămase fără tensiune este lipsa accesului din cauza troienelor imposibil de trecut spre mai multe instalații avariate.

Conform situației operative la ora 17:00, energia electrică încă lipsește parțial sau în totalitate la circa 19 mii de consumatori din 51 localități, cele mai multe fiind din partea de sud a țării.

Cel mai mare impediment rămâne în continuare lipsa de acces la instalațiile electrice din mai multe localități din raioanele Căușeni, Ştefan Vodă și Cantemir, de asemenea spre unele instalații (Stația electrică (SE) Căinari fid. 3, SE Ștefan Vodă fid. 14, SE Răscăieți fid. 10).

În acest sens operatorul de distribuție solicită în continuare suportul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și a autorităților publice locale pentru deblocarea drumurilor întroienite.

Eforturile formațiunilor de intervenție operativă ale operatorului de distribuție sunt îndreptate spre alimentarea tuturor localităților afectate cu energie electrică.

Inapoi la arhiva noutaților