[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pregătirea blocurilor alimentare din instituțiile de învățământ – verificate de ANSA
1 Septembrie

În contextul verificărilor privind pregătirea blocurilor alimentare din instituțiile de învățământ general, în ultima săptămână de până la începutul noului an de studii, inspectorii ANSA din teritoriu și reprezentanții aparatul central au efectuat mai multe vizite în liceele, gimnaziile și școlile primare din raioanele Cimișlia, Comrat, Basarabeasca și municipiul Chișinău, transmite CURENTUL.

În cadrul acestor vizite, conducerea ANSA, în persoana Directorului General adjunct, Ion Toma, a Șefului Direcției unități de comerț, alimentație publică și protecția consumatorului, Sergiu Sîrghi și a inspectorilor, au luat cunoștință și au evaluat starea de lucruri a blocurilor alimentare și au avut întâlniri cu administratorii și persoanele responsabile de organizarea alimentației copiilor din aceste instituții.

Problemele abordate țin de achiziția produselor alimentare, elaborarea caietelor de sarcini în cadrul licitațiilor, instruirile periodice ale personalului implicat în procesul de alimentație. S-a discutat și modalitatea de conlucrarea mai aprofundată a specialiștilor ANSA cu factorii de decizie, responsabili de alimentație.

Cristina Pendea

1 2 3 4 5

Inapoi la arhiva noutaților