[ X ]
[ X ]
[ X ]
Precizările administrației S.A. „Metalferos” privind activitatea întreprinderii după vacanța de iarnă
24 Ianuarie

Administrația S.A. „Metalferos” comunică faptul că întreprinderea și-a reluat activitatea după vacanța de iarnă și cei 230 angajați s-au întors la locurile de muncă, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, compania a început anul 2020 cu deservirea tehnică și reparația utilajului, reparația parcului auto și a unui segment de cale ferată, aflat în proprietatea întreprinderii.

În această perioadă S.A. „Metalferos” a încheiat cu succes două contracte comerciale de parteneriat cu companii din Turcia și Austria. La fel, sunt în derulare și alte negocieri cu noi parteneri externi, în vederea încheierii altor contracte comerciale.

S.A. „Metalferos” rămâne în continuare deschisă pentru parteneriate în domeniul de colectare, păstrare, prelucrare, comercializare, precum și exportul resturilor și deșeurilor de metale feroase și neferoase, de baterii de acumulatoare uzate, inclusiv în stare prelucrată.

Cristina Pendea

S_A_ “Metalferos” – comunicat de presa 1 S_A_ “Metalferos” – comunicat de presa 2 S_A_ “Metalferos” – comunicat de presa 3 S_A_ “Metalferos” – comunicat de presa 4 S_A_ “Metalferos” – comunicat de presa 5

Inapoi la arhiva noutaților