[ X ]
[ X ]
[ X ]
Precizarea Promo-LEX: Misiunea de Observare va continua să monitorizeze alegerile și procesele democratice din Moldova
23 Ianuarie

Directorul Promo-Lex, Ion Manole, a comunicat că, pentru că multă lume bună rămâne în așteptarea reacțiilor Promo-LEX privind întrevederea cu reprezentanții democraților și conținutul discuțiilor, mai ales, în urma lansării Comunicatului PDM, a decis să vină cu un scurt mesaj, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ion Manole a mulțumit pentru gândurile bune transmise lor pe diverse căi, dar și pentru îngrijorările exprimate în ultima perioadă.

„Totodată, țin să vă asigur în numele echipei Promo-LEX, că Misiunea de Observare va continua să monitorizeze alegerile și procesele democratice din Moldova și să informeze (la fel de obiectiv, cu bună credință și echidistant) opinia publică atât despre aspectele pozitive care au loc cât și/sau mai ales/ despre problemele și încălcările constatate de noi la nivel național.

Un lucru trebuie să fie cert – Asociația Promo-LEX nu va renunța niciodată la valorile sale de activitate (https://promolex.md/misiune/?lang=ro) și nici nu vom admite ingerințe din afară în activitatea Misiunii sau a organizației. Vă mulțumim pentru că ne sunteți aproape și vă invităm să ne urmăriți Joi, 24 Ianuarie 2018, când vom prezenta constatările și recomandările Raportului nr.3”, a scris Manole.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților