[ X ]
[ X ]
[ X ]
PPDA: S-a ajuns și la cel mai mîrșav lucru – „ruperea” colegilor din partid
24 Septembrie

Reprezentanții Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) condamnă acțiunile guvernării de a știrbi din acțiunile lor, dar și de a murdări activitatea Platformei. Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, vicepreședintele PPDA, Chiril Moțpan informează CURENTUL.

Chiril Moțpan a declarat că, actuala guvernare întreprinde diverse lucruri împotriva PPDA, inclusiv prin atragerea unor membri.

„Aceasta se întîmplă, datorită faptului că Andrei Năstase este un candidat care a băgat frica în oasele guvernanților. Vor cu tot dinadinsul să îl discrediteze, inclusiv – Platforma pe care o reprezintă. Cu siguranță, nu le va reuși. Au fost și alte încercări de a manipula opinia publică, s-a ajuns și la cel mai mîrșav lucru, cînd sunt rupți foștii noștri colegi, cei cu care am protestat. Unii care au fost cu noi, astăzi ne surprind prin acțiunile pe care le întreprind”, a precizat el.

Totodată, Moțpan a menționat că, întotdeauna s-au ghidat de buchia legii, de ceea ce au anunțat în PMAN.  „Suntem deciși să mergem pînă la capăt, să facem schimbări în țară. Indiferent de ce vor mai crede unii și ce vor încerca să facă guvernanții – noi rămînem fermi pe poziția de-a continua lupta cu curaj, determinare, fiindcă este ceea ce își dorește RM. Îmi pare rău pentru cei care ne-au trădat. Rămînem fermi pe poziția că, ceea ce facem este o situație nobilă, suntem susținuți de majoritatea cetățenilor din RM și, cu siguranță, cei care ne-au trădat nu vor mai fi ceea ce au fost, au de dus o povară foarte grea”, a punctat el.

În final, Chiril Moțpan a afirmat că, „nimic nu poate să știrbească din activitatea Platformei și nimic nu poate știrbi din notorietatea lui Andrei Năstase – care și-a demonstrat caracterul, curajul, bărbăția și devotamentul”.

Andriana Cheptine 

 

Inapoi la arhiva noutaților