[ X ]
[ X ]
[ X ]
Polițiștii de frontieră din Direcția regională EST, decorați! Șeful IGPF: „A fost o perioadă care ne-a pus la grea încercare”
19 Mai

Polițiștii de frontieră din Direcția regională EST, decorați cu distincții și aplaudați pentru munca grea în perioada epidemică. Solemnitatea a avut loc în punctul de trecere a frontierei Palanca, în prezența Secretarului de Stat Gheorghe Balan și șefului Poliției de Frontieră Corneliu Groza, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, după intonarea imnului de stat al Republicii Moldova și onor la drapel, polițiștii de frontieră și-au primit menționările, bine meritate și au dat asigurări că vor continua să-și desfășoare activitatea în același ritm până la sfârșitul pandemiei.

În alocuțiunea sa, Secretarul de stat și-a împărtășit bucuria de a fi alături de cei ce timp de 60 de zile s-au prezentat în prima linie de confruntare cu Covid-19. „Astăzi vă oferim o mică atenție din partea Ministerului Afacerilor Interne și zic mică atenție comparativ cu efortul enorm al Dumneavoastră în această perioadă. Ați fost primii care ați întâlnit conaționalii, care se întorceau de peste hotare, în special cei din zonele de risc și ați îndeplinit unele activități, care vă depășeau ca competențe. Însă ați activat cu dârzenie, conștientizând că vă puneți în pericol sănătatea Dumneavoastră și a familiei, v-ați îndeplinit cu demnitate activitatea și vreau pe această cale să vă mulțumesc!”, a menționat Gheorghe Balan.

Cu recunoștință către efectivul Direcției a venit și Corneliu Groza. „Mă bucur că în orice subdiviziune de frontieră, pe care am inspectat-o, nu am întâlnit angajați care să dea mâinile în jos sau să fie într-o stare de disperare. Acest fapt este de apreciat și vreau să reactualizez apelul către voi, chiar dacă la data de 15 mai s-a sistat situația excepțională, care era declarată pe țară, lupta cu noul tip Coronavirus continuă. A fost o perioadă care ne-a pus la grea încercare, însă cu demnitate cred că vom face față și perioadei ce urmează. Să aveți spor la muncă și vă spun un colegial Mulțumesc!”, a conchis șeful Poliției de Frontieră.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților