[ X ]
[ X ]
[ X ]
Poliția de Frontieră a primit 30 de automobile de serviciu
30 Ianuarie

30 de automobile de serviciu ajung astăzi în subdiviziunile tactice ale Poliției de Frontieră. Mobilitatea este un factor crucial în intervenții la frontieră, iar aceste autospeciale vor oferi polițiștilor de frontieră acces rapid și flexibil în diverse medii și condiții de teren.

Astfel, utilizarea acestora va contribui la o mai bună mobilitate și la creșterea capacităților operaționale ale personalului, inclusiv la sporirea securității frontierei de stat și gestionarea eficientă a fluxului de migranți.

Echipate cu tehnologie avansată de comunicare și echipamente specializate, aceste automobile de teren 4×4 vor asigura o reacție promptă și eficientă în fața provocărilor care pot apărea în misiuni.

Noile autospeciale au fost achiziționate în cadrul proiectului „Sprijinirea protecției, tranzitului, întoarcerii voluntare și informate și a reintegrării cetățenilor Parteneriatului Estic și resortisanților țărilor terțe afectați de conflictul din Ucraina”. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de către Organizația Internațională de Migrație Moldova.

Inapoi la arhiva noutaților