[ X ]
[ X ]
[ X ]
Poliția a identificat femeia și copilul care au fugit aseară de la unitatea de urgență, fiind suspectate de infecție cu COVID-19
12 Martie

Poliția a identificat mama și copilul care aseară au părăsit incinta Spitalul clinic municipal de boli contagioase de copii din mun. Chișinău „M.Lomonosov”, transmite CURENTUL.

La data de 12 martie, Poliția sectorului Centru a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, precum că, o femeie cu copilul său minor au părăsit incinta spitalului.

Urmare a investigațiilor primare efectuate s-a constatat suspecție de îmbolnăvire a minorului cu virusul COVID-9. În timpul investigațiilor mama cu minorul au fugit din Secția de internare.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, femeia și copilul au fost găsiți la domiciliu în raionul Sângerei, iar acum sunt transportați în Chișinău și urmează să fie internați pentru investigațiile necesare.

Totodată, menționăm că polițiștii au intervenit acordând suportul necesar medicilor pentru ca o femeie din Glodeni suspectată de COVID-9 să fie spitalizată.

Persoanele revenite din zonele cu risc sporit de infecție prin Coronavirus de tip nou să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile, să contacteze medicul de familie, să-și monitorizeze starea de sănătate, prin realizarea termometriei de trei ori în zi, iar la primele simptome de boala precum: febra, tuse, rinoree, să apeleze imediat Serviciul 112.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților