[ X ]
[ X ]
[ X ]
Poiată și-a depus demisia: „Nu am cum să reprezint un primar nelegitim”
19 Ianuarie

Pretorul sectorului Centru al municipiului Chișinău, Oleg Poiată, și-a depus cererea de demisie din funcție. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, informează CURENTUL.

OIeg Poiată își depune demisia, având în vedere că „actuala conducere a Primăriei nu este legitimă și reprezintă o uzurpare a funcției de Primar general al municipiului Chişinău, care trebuie să fie ales de cetățeni prin vot, sau în caz de interimat, desemnat de Consiliu Municipal, de asemenea, prin vot”.

„Luând în considerare că pretorul de sector este reprezentantul primarului în teritoriu, nu am cum să reprezint un primar nelegitim. Pe această cale, ţin să mulţumesc tuturor colegilor din cadrul Preturii sectorului Centru, Primăriei municipiului Chișinău, dar şi din cadrul Direcţiei Generale Transport Public si Căi de Comunicaţie pentru implicarea şi suportul în vederea desfăşurării activităţii curente şi obținerii rezultatelor ca urmare a implementării mai multor proiecte pentru dezvoltarea municipiului Chișinău”, a scris Poiată.

poiat[

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților