[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLDM: Suntem obligați să mergem masiv la vot
23 Februarie

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a lansat un apel înaintea alegerilor parlamentare, îndemnând cetățenii să voteze Blocul ACUM, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, liderul PLDM, Tudor Deliu, a scris că, duminică, 24 februarie, Republica Moldova se va afla la răscrucea destinului său.

„Suntem obligați să mergem masiv la vot. A venit momentul să ne asumăm responsabilitatea de a ne salva statul, aducându-l pe un făgaș democratic sănătos, unde va prevala legea înainte de toate. Suntem toți responsabili să decidem viitorul țării noastre, în numele generațiilor tinere și a celor care astăzi se zbat în sărăcie și neputință. De aceea, Partidul Liberal Democrat din Moldova, Vă îndeamnă să votați Blocul ACUM. Aceasta este unica opoziție reală, la care s-a aliniat și PLDM, și care a luptat și luptă cu regimul actual. Această guvernare care ne duce vertiginos țara în prăpastia autoritarismului oligarhic trebuie învinsă, în mod pașnic și democratic. Moldova are dreptul să respire, să înflorească și să se bucure de cetățenii ei ACASĂ. Duminică trebuie să fim eroi și să ne mândrim că am fost parte importantă în scrierea istoriei statului liber democratic – Republica Moldova!”, a scris Deliu.

 Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților