[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLDM se pregătește de Congresul VIII Extraordinar: Va face modificări…
1 August

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) s-a întrunit în prima ședință a grupului de organizare a Congresului VIII Extraordinar, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, ieri a fost convocat grupul de lucru pentru organizarea Congresului VIII extraordinar la PLDM, programat pentru 9 septembrie 2018.

„În cadrul acestuia a fost analizată agenda Congresului și planul de activități. S-a convenit crearea a două subgrupuri pentru elaborarea programului politic și modificarea Statutului PLDM. Subgrupul pentru elaborarea programului politic al PLDM este condus de vicepreședintele Ion Terguță și mai include în calitate de membri pe Viorel Cibotaru, președinte PLDM, și vicepreședinții Maria Ciobanu și Vadim Pistrinciuc. Subgrupul pentru modificarea statutului PLDM este condus de vicepreședintele Alexandru Bujorean și mai are în componență pe Tudor Deliu, vicepreședinte PLDM, Ghenadie Cazacu, președinte OT Criuleni, Sergiu Arhiliuc – președintele Comisiei de etică și arbitraj”, se spune în comunicat.

Totodată, PLDM s-a adresat către membrii Consiliului Politic Național, precum și președinții de OT-uri să contacteze aceste persoane pentru propuneri la capitolele programul politic și statul PLDM.

Potrivit lor, propunerile pot fi făcute până la data de 15 august curent.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților