[ X ]
[ X ]
[ X ]
Platforma DA va avea candidat propriu la alegerile pentru Primăria Chișinăului
3 Martie

Consiliul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) s-a întrunit în ședință de lucru, având pe ordinea de zi ca principale subiecte pregătirea Platformei DA pentru toate tipurile de alegeri care vor avea loc în acest an, inclusiv pentru cele ce vizează alegerea primarilor în Chișinău și Bălți, transmite CURENTUL.

Platforma DA va avea candidat propriu la alegerile pentru primăria Chișinăului. În cadrul ședinței de astăzi, Consiliul Politic Național, după examinarea tuturor propunerilor, a decis și cu privire la numele candidatului. Acesta va fi anunțat public în cadrul unei conferințe de presă extraordinare care va avea loc luni, 5 martie 2018.

Consiliul Politic Național al Platformei DA a decis, de asemenea, să reitereze invitația de susținere a candidatului său la Primăria Capitalei, adresată locuitorilor mun. Chișinău, tuturor cetățenilor țării, din Diasporă și de Acasă, forțelor civice, Partidului Acțiune și Solidaritate, precum și exponenților altor forțe politice anti-oligarhice și pro-europene, interesate de schimbarea radicală a actualei clase politice corupte, atât la nivel local, cât și central.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților