[ X ]
[ X ]
[ X ]
Plahotniuc: Noi vrem să lucrăm pentru țară și să facem tot ce ne-am angajat la întâlnirile noastre cu oamenii
24 Februarie

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a mulțumit tuturor cetățenilor care au mers, astăzi, la vot și au exprimat acest drept în mod democratic, informează CURENTUL.

Vlad Plahotniuc a mulțumit și partenerilor externi, organizațiilor, care au trimis la noi în țară observatori, pentru munca făcută în scopul desfășurării unor alegeri cât mai bine organizate și cât mai democrate.

„Vreau să mulțumesc întregii echipe PDM pentru munca asiduă depusă în această campanie, unde încă o dată am putut să vedem cu toții că una dintre cele mai bune caracteristici ale echipei este profesionalismul și solidaritatea. În numersoasele întâniri avute cu oamenii în această campanie electorală noi am stabilit împreună, că PDM va continua proiectele sociale începute și va iniția și altele. Este desigur devreme să discutăm despre formula politică prin care noi vom realiza aceste lucruri, dar ceea ce pot să vă asigur eu – că fiecare mandat primit de PDM, mandat pe care-l va avea nou în acest Parlament, el va lucra pentru cetățeni, pentru a le face viața oamenilor mai bună. În final, aș vrea să mai spun că indiferent de diferențele doctrinale dintre partidele care vor fi în Parlament, politicienii din RM trebuie să aibă un singur scop, să facă viața oamenilor noștri mai bună. Noi, cei din PDM, nu suntem supărați pe nimeni, nu avem politicieni cu care nu accepăm să discutăm, noi nu avem subiecte care nu vrem să le discutăm, noi nu vom pune condiții, dar nu vom accepta nici condiționalități. Noi vrem să lucrăm pentru țară și să facem tot ce ne-am angajat la întâlnirile noastre cu oamenii”, a precizat Plahotniuc.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților