[ X ]
[ X ]
[ X ]
PL, referitor la referendum: Derulăm o campanie de informare despre realizările primarului Chirtoacă
18 Mai

Partidul Liberal (PL) anunță despre lansarea campaniei de susținere a Primarului General al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă, și de informare a cetățenilor din Capitală despre realizările acestuia. Anunțul a fost făcut de liderul PL, Mihai Ghimpu, transmite CURENTUL.

Președintele PL spune că nu există motive clare pentru ce trebuie demis Primarul.

„Socialiștii, permanent, inițiază Referendumuri. Acesta e al 3-a deja. Avem decizia Curții de Apel, care anulează decizia primei instanțe de a iniția Referendumul de demitere a primarului. Curtea Supremă s-a expus clar din ce motive poate fi demis un primar”, a spus Ghimpu.

Liberalul a anunțat că lansează o amplă campanie de susținere a primarului și de informare a cetățenilor asupra realizărilor de până acum.

„Dacă Curtea va decide inițierea Referendumului, atunci vom fi alături de cetățenii care au fost alături de primar. Campania va derula în fiecare sector din oraș și suburbiile acestuia. Problema nu e în Chirtoacă, problema e în Dodon. Azi lansăm campania: „Chirtoacă la Primărie, Dodon la tomberon””, a spus liderul PL.

Amintim că, în aceeași conferință de presă, PL a anunțat despre inițierea campaniei de colectare a semnăturilor pentru demiterea Președintelui R. Moldova, Igor Dodon.

campanie

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților