[ X ]
[ X ]
[ X ]
PL face precizări: Pentru evitarea speculațiilor…
11 Decembrie

După conferința de astăzi a liberalului Valeriu Munteanu, Partidul Liberal (PL) vine cu o declarație oficială, prin care respinge afirmațiile „false și denigratoare și nu le comentează”, informează CURENTUL.

În declarația oficială, PL menționează că, „o persoană care recurge repetat și insistent la minciuni, nu merită nicio atenție”.

„În același timp, pentru evitarea speculațiilor facem următoarele precizări cu privire la cronologia faptelor:

1. Din vara anului curent, PL a chemat constant ÎNTREAGA opoziție pentru formarea unui bloc unic pentru alegerile parlamentare.

2. În acest sens, începând cu luna noiembrie, au loc discuții cu PAS, PPDA și PLDM, iar ultima rundă în acest sens, a avut loc, ieri, 10 decembrie. Drept confirmare, pot fi văzute declarațiile pentru presă ale reprezentanților celor patru partide făcute după ședință.

3. Un refuz al PL de a participa sau nu, cu blocul „ACUM”, nu poate exista atât timp cât un asemenea subiect nici nu a figurat pe ordinea de zi a Consiliului Republican al PL din 25 noiembrie, având în vedere ca erau în curs discuțiile cu cele trei formațiuni pentru atingerea compromisului.

4. La Congresul din 1 decembrie a fost programată o nouă ședință a Consiliului Republican al PL, pentru data de 16 decembrie, dată confirmată și de Biroul Politic al partidului din 4 decembrie.

5. Obiecții, cu privire la data de 16 decembrie, nu a avut nimeni, nicio persoană”, se spune în declarația PL.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților