[ X ]
[ X ]
[ X ]
PL a mai rămas fără un deputat. Oleg Ogor: „Acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vârful Partidului Liberal”
22 Septembrie

Deputatul Oleg Ogor a renunţat la calitatea de membru al fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal (PL) şi a părăsit rândurile acestui partid. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, transmite CURENTUL.

Oleg Ogor a scris că mulţi ani a luptat pentru valorile naţionale şi apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană.

„Am depus nu doar efort, ci şi mult suflet în acţiunile personale şi ale echipei liberale. Cred, că principiile liberalismului, dar şi ataşamentul nostru faţă de ideea Unirii cu România, trebuie să domine inimile compatrioţilor. Constat, cu mare regret, că acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vârful Partidului Liberal. Liderii Partidului Liberal încurcă politica partidului, iar până la urmă a ţării, cu propriile interese. Raţiunea a fost înlocuită cu emoţiile, iar argumentele logice – cu bâlbâieli în spaţiul public. Un astfel de comportament al conducerii formaţiunii distruge şi acel gram de încredere, ce a mai rămas în privinţa Partidului Liberal. Din aceste considerente, anunţ că, începând de astăzi, renunţ la calitatea de membru al fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal şi părăsesc rândurile acestui partid”, a punctat deputatul.

Oleg Ogor a menționat că va activa în continuare în calitate de deputat neafiliat.

„Voi pleda pentru realizarea acelor promisiuni făcute de Partidul Liberal în campania electorală şi pentru susţinerea vectorului european de dezvoltare a ţării. Recomand celor, care vor încerca să mă acuze, să nu caute vinovaţi în altă parte, pentru că ei sunt chiar la vârful Partidului Liberal. Ştiu care este starea de spirit al multor membri ai Partidului Liberal şi ştiu, ce cred ei despre modul în care formaţiunea se tratează ca „Partidul sunt Eu”. Este un principiu leninist, care nu are ce căuta într-o societate democratică şi într-un partid liberal”, a mai scris Ogor.

CURENTUL amintește: La începutul lunii septembrie, a părăsit fracțiunea PL, deputatul Iurie Dârda, iar în primăvară au plecat și Vladimir Cernat, și Artur Gutium.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților