[ X ]
[ X ]
[ X ]
PL a făcut un cadou Silviei Radu: „Trebuie pas cu pas să învețe limba română”
19 Februarie

Tineretul Partidului Liberal (PL) a organizat, astăzi, un flashmob, în incinta Primăriei Capitalei – „Lecție de filologie pentru Silvia Radu”, transmite CURENTUL.

În cadrul flashmob-ului, tinerii au petrecut o lecție de filologie și au lăsat și un cadou pentru primarul general interimar Silvia Radu.

„De profesie doamna Radu este filolog. Modul în care dumneaei se exprimă este de neconceput. Considerăm că, este ceva grav, mai ales că noi în 2007 am luptat împotriva comunismului și socialismului și am dorit în fruntea Primăriei un om care poate vorbi clar și răspicat limba pe care o vorbim.

Doamna Radu nu-și cunoaște atribuțiile de bază, nu cunoaște sectoarele Capitalei, denumirile întreprinderilor gestionate, atribuțiile șefilor de direcție, cine răspund de salarizare și vrem să facem un prim pas și să-i spunem doamnei Radu cum se vorbește corect”, a spus Ilie Crețu, membru al Organizației Tineretului Liberal.

De asemenea, tinerii au lăsat și un cadou pentru Silvia Radu – un „Abecedar”.

„Înțelegem că, această doamnă va sta în fruntea Primăriei nu din inițiativa cetățeanului și dacă va rămâne abuziv aici și în continuare, trebuie pas cu pas să învețe limba română”, a mai spus tânărul.

c1ddcb8e-11e1-45df-8ab3-a786efc6a637

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților