[ X ]
[ X ]
[ X ]
Piesă nouă în campanie electorală! Emilian Crețu: Am tot dreptul…
29 Iunie

Actorul Emilian Creţu, ieri-seară, a lansat „Înc-un pas” – o piesă dramatică, informează CURENTUL.

„Nu este despre nimic altceva decât despre acest pământ mioritic, despre noi, cei care au rămas acasă, în mare parte mai în vârstă, părinții și buneii noştri, o mare parte din moldoveni au plecat și s-au stabilit cu trupul, dar cu sufletul le este dor de casă. Această melodie pe care am făcut-o nu este despre un partid, este despre o realitate pe care o trăim noi cei de acasă şi cei care sunt plecaţi peste hotare. La această melodie nu am mers pe foarte multe investiţii, la capitolul videoclip, pentru că este un videoclip minimalist, dar cu o temă foarte dureroasă”, a spus Creţu, într-un LIVE, pe social media.

La fel, Emilian a mai adăugat: „Melodia dată, dragii mei, să mă credeţi, eu am făcut-o din propria iniţiativă, investiţie, nu am fost plătit niciodată, mai ales acum la această melodie ca să suţin pe cineva, am făcut-o pentru că aşa am simţit eu. Vreau şi îmi doresc foarte mult ca această diaspora să dispară de pe faţa pământului, adfica să apară toţi acasă, vrem nu vrem acasă e mult mai bine”.

De asemenea, actorul mai menţionează că nu este o melodie dansantă, dar dramatică. Dar şi că o mare parte din moldoveni din ţară, cât şi din diasporă se vor regăsi.

Videoclipul a fost filmat de fraţii Spoială, iar textul aparţine lui Marin Creţu, alias Kapushon.

Pe lângă aceasta, Creţu mai menţionează că piesa nu este despre un partid anume, este despre o realitate dură pe care o trăiesc oamenii din Moldova. „Am tot dreptul să susţin pe cineva, am tot dreptul să ţin pumnii, să zic, băi eu susţin Partidul PAS”, a spus el.

În mai puţin de 24 de ore de la lansare, clipul a adunat peste 76 de mii de vizualizări pe Youtube.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților