[ X ]
[ X ]
[ X ]
Piesă nouă de la AKORD. Nu întâmplător au ales această zi pentru lansare!
15 Ianuarie

Trupa AKORD, astăzi, de Ziua Culturii Naţionale a lansat melodia – „Ochiul tău iubit”, pe versurile lui Mihai Eminescu şi muzica – Eugen Doga, informează CURENTUL.

„Pe vârfuri de stâncă, bătuți de rafalele unui vânt puternic și cuprinși de frig – astfel am filmat noi piesa maestrului Eugen Doga „Ochiul Tău Iubit”. Unde, dacă nu la înălțime, trebuie și merită să lansăm astfel de opere muzicale. Suntem bucuroși și fericiți că ne-a reușit! Vă îndemnăm și pe voi, dragilor, să apreciați aceste versuri, această muzică și acest clip”- spun băieţii pe Facebook.

La fel, trupa AKORD mai spune că a lansat — “Ochiul Tău Iubit” cu ocazia Zilei Culturii Naționale, sărbătorită atât în Republica Moldova cât și în România și în ziua în care omagiem măreția culturală și talentul lui Mihai Eminescu.

„Am interpretat de mai multe ori această piesă, fiind acompaniați de orchestre simfonice, la Chișinău, Iași și București, acum, însă a venit momentul unui clip oficial, acum s-au așezat stelele. Mulțumim marelui compozitor Eugen Doga pentru splendida și pătrunzătoarea muzică, dar și pentru încrederea ce ne-a oferit-o” – mărturisesc băieții.

“Trăim viața din plin și acceptăm sacrificiile de dragul muzicii, fiindcă ea este misiunea noastră, pe care ne străduim s-o facem, de fiecare dată, mai bună și mai bună. Clipul “Ochiul Tău Iubit” a fost filmat pe platourile inedite ale Rezervației peisagistice Țipova, de echipa CAYFOZ Production. Producția muzicală a fost mixată și masterizată de Sergiu Teacă”, a conchis trupa.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților