[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pictorița Alina Poloboc lansează un proiect video. Invitata specială – balerina Teatrului de Balet al Festivalului de la Viena, Lucia ColosioLucia Colosio
7 Mai

Pictoriţa Alina Poloboc, stabilită cu traiul de câţiva ani pe insula spaniolă Palma de Mallorca, va lansa, în curând, un proiect video, iar ca invitată o va avea pe artista Lucia Colosio – dansatoare/balerină profesionistă la Teatrul de Balet al Festivalului de la Viena, informează CURENTUL.

„Sunt încântată să vă anunţ despre prima mea colaborare cu artista Lucia Colosio, invitata mea specială în calitate de dansatoare cu renume internaţional. Ea va dansa în proiectul meu video – „Baletul pe Pânză”,” a scris ea pe social media.

La fel, mai spune că conceptul acestui proiect este de a uni live delicateţea mişcărilor unei balerine cu interpretarea artistica redată pe pânză.

„Sunt onorată să lucrez cu o echipă profesionistă şi să creăm împreună ceva unic şi frumos …”, a conchis Alina.

Precizăm că, Alina Poloboc a avut o carieră în televiziune, după care a ales să-şi trăiască visul la Palma de Mallorca. De altfel devenind o pictoriță de succes în Spania.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților