[ X ]
[ X ]
[ X ]
Petru Frunze, despre mandatul de deputat: ACUM trebuie să muncim
25 Februarie

Candidatul blocului ACUM la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr.37, Petru Frunze, a câștigat mandatul cu 44,92%, ceea ce reprezintă votul a 12807 cetățeni, transmite CURENTUL.

După aflarea rezultatelor preliminare, într-o postare pe o rețea de socializare, Petru Frunze a venit cu mulțumiri.

„Rezultat final. Le mulțumesc celor 12807 de oameni care au susținut candidatura mea, în mod special echipei care am lucrat cot la cot. Am învins în toate localitățile mari. Cel mai mult am fost apreciat în satul Puhoi, fiind pe primul loc din toate localitățile. Am învins în Bardar, Costești, Rezeni, Mileștii Mici, Horești, Țipala, Căinari. ACUM trebuie să muncim pentru soluționarea problemelor oamenilor”, a scris Frunze.

În această circumscripție, Petru Frunze a luptat crâncen cu actualul director general ANSA, Ion Sula. Astfel, după aflarea rezultatelor, Ion Sula l-a felicitat.

„Vreau să mulțumesc fiecăruia dintre cei peste 10 mii de alegători care pe 24 februarie 2019 mi-au acordat un vot de încredere, vă sunt recunoscător! Mulțumesc de asemenea echipelor locale care m-au susținut! Însă în democrație – majoritatea decide! Felicitări Petru Frunze și succes în mandatul de deputat!”, a scris Sula, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților