[ X ]
[ X ]
[ X ]
Peste 2500 de cadre didactice din 50 de instituții de învățământ din țară vor beneficia de formări gratuite
29 Septembrie

Ministerul Educației a lansat programul național “Investim în profesori”. Peste 2500 de cadre didactice din 50 de instituții de învățământ din țară vor beneficia de formări gratuite în cadrul acestei inițiative.

Programul de formare continuă se va desfășura în instituțiile de învățământ selectate, în perioada noiembrie – decembrie, 2023. În acest scop, de la bugetul de stat au fost alocate 6 milioane de lei.

„Vor fi selectate instituții de învățământ și nu cadre didactice. Se va merge în instituția de învățământ cu un program de formare, formatorul va veni în clasă, la cadrul didactic și nu invers. Se va lucra nu cu un profesor izolat, dar cu întreaga comunitate școlară în așa fel încât acele noi competențe, aptitudini, noi cunoștințe să fie cu adevărat implementate în instituție și susținute acele noi abordări de întreg colectivul pedagogic și să vedem în final o transformare a instituției de învățământ, o schimbare la nivelul culturii organizaționale”, a relatat ministrul Dan Perciun.

Pentru înscriere la Program, reprezentanții instituției sunt invitați să completeze formularul ➡️ https://bit.ly/3ETwRQO

Inapoi la arhiva noutaților