[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pe hârtie da, în realitate ba! Casele virtuale ale noilor ministere rămân la fel ca până la reformă
14 Octombrie

După votarea reformei Guvernului din această vară, numărul ministerelor a fost redus prin comasarea acestora, transmite CURENTUL.

Reformarea online a ministerelor urma să se producă în următoarele 4 luni, adică până la sfârșitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie.

Pe site-ul Guvernului, site-urile a 6 ministere nu au fost modificate.

gov

Celelalte au fost comasate.

gov1

Astfel, Ministerul Economiei nu și-a schimbat interfața, nici adresa web, doar denumirea – Ministerul Economiei și Infrastructurii.

mei

Ministerul Finanțelor și-a schimbat interfața web.

mf

mf1
Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării și Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene nu și-au schimbat nimic în interfață.

mj

mai

ma

maeie

Pentru Ministerul Educației, Culturii și Cercetării nu a fost creat un site aparte, fiecare structură rămânând divizată.

me

mc

mts
Pentru Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale tot nu a fost creată pagină web aparte, însă la accesarea siteu-ului Ministerului Sănătății și Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale apare o singură pagină – cea a MSMPS, cu noua adresă web și denumire.
msmps
Doar pentru noul Minister al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a fost creată o nouă pagină web și lichidate celelalte.

madrm

madrm1

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților