[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pe când avea 24 de ani lucra lector la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice! De ce s-a încheiat cariera didactică a candidatului la funcția de Primar al capitalei, Andrei Năstase
30 Mai

La 24 de ani era șef de catedră la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Este vorba de Andrei Năstase, candidatul Platformei „Demnitate și Adevăr” pentru funcția de Primar General al Capitalei, informează CURENTUL.

Cu mult înainte de a se lansa în politică, între anii 1999-2002, Andrei Năstase a predat Dreptul Constituțional în cadrul catedrei Management Artistic a Facultății Teatru, Film și Dans al AMTAP. Mai mult decât atât, în 2000 Năstase a fost desemnat în calitate de șef de catedră.

Solicitat de reporterul nostru, reprezentanții academiei nu au vrut să ofere prea multe informații, precizînd că informația din dosar este confidențială. Totuși, ei au precizat că, Năstase și-a încheiat activitatea în cadrul academiei odată cu desființarea catedrei, în 2002.

În 1999-2002, Andrei Năstase reușea să îmbine activitatea didactică cu cea de procuror, până în 2000, și apoi cu funcția de vice-director a unei întreprinderi mixte.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților