[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDM: Vom continua să dezvoltăm proiecte pentru mediul de afaceri
23 Februarie

Partidul Democrat din Moldova este unicul partid decis să asigure, şi după alegerile din 24 februarie, realizarea proiectelor şi lucrurilor bune aşteptate de către cetăţeni – asigurarea vine din partea vicepreşedintelui PDM Andrian Candu. Caravana PDM s-a aflat ieri în circumscripţiile uninominale 32 şi 33, în suburbiile Capitalei, alături de candidaţii partidului, Nina Costiuc (circumscripţia 32) şi Constantin Ţuţu (circumscripţia 33), informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, locuitorii din suburbiile Capitalei au fost cei care au evidenţiat că PDM este singurul partid care vine cu o atitudine pozitivă, bazată pe progres, demonstrând că îşi doreşte cu adevărat ca lucrurile bune începute în ţară să continue şi după alegeri.

“Zilele acestea, oponenţii noştri au decis că nu vor colabora în viitorul Parlament cu nicio formaţiune politică. Ei nu vor participa la reparaţia drumurilor, la continuarea Primei Case şi a altor proiecte sociale care să ajute tinerii să rămână acasă, iar seniorii să aibă o viaţă demnă. După ce au făcut promisiuni, au alimentat aşteptări, acum cei din opoziţie au decis că vor sta într-o parte şi vor continua să critice”, a completat Andrian Candu, în discuţiile cu locuitorii din Sângera.

Andrian Candu a mai arătat că Partidul Democrat poate administra ţara şi lucrează pentru oameni. “Vom continua să dezvoltăm proiecte pentru mediul de afaceri pentru că aceasta înseamnă locuri de muncă bine plătite, bani în buget, respectiv mai multe programe sociale, investiţii în medicină şi educaţie”, a spus vicepreşedintele PDM, în comuna Stăuceni.

Potrivit sursei citate, printre proiectele bine primite de către locuitorii din suburbiile Capitalei se numără şi proiectul PRIMA CASĂ, iniţiat de guvernarea PDM. O tânără medic rezident a spus că este printre cei peste 1300 de beneficiari ai programului Prima Casă, iar datorită acestui proiect a reuşit să-şi procure o locuinţă şi are motivaţia să rămână acasă, în Moldova, să lucreze. “Aveam salariul foarte mic, care nu îmi permitea nici să visez la o casă. Datorită vouă, ne-aţi oferit şansa să muncim aici, alături de cei dragi şi să ştiţi că aveţi toată susţinerea noastră”, a afirmat tânăra din oraşul Codru.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților