[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDM: Până la acest moment, doar Caravana PDM a avut peste 330 de întâlniri directe cu alegătorii
7 Februarie

Conducătorul staff-ului electoral al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Cebotari, vicepreședinte al formațiunii, susține că masiva acțiune de comunicare a echipelor democraților în teritoriu este o acțiune foarte binevenită, informează CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, Vladimir Cebotari a declarat că, „Caravana PDM” este foarte mult salutată în teritoriu de către oameni.

„Este o acțiune nu nouă pentru PDM, pentru că exercițiul acesta a fost început încă în 2016. Este un drept al cetățenilor ca să aibă discuții și întâlnire directă cu noi, candidați, pentru a scoate încă o dată în evidență problemele pe care ei le consideră a fi prioritare. Vreau să vă comunic că, de foarte multe ori, problemele oamenilor sunt diferite de cele care încearcă să pună accentele mulți politicieni. Până la acest moment, doar Caravana PDM a avut peste 330 de întâlniri directe cu alegătorii și a avut contact direct cu mai mult de 22 mii de cetățeni. Împreună cu candidații din circumscripții, au avut loc mai bine de 2800 de întâlniri, în care am pus mâna pe aproape 120 mii de cetățeni. Sigur că, pe măsură ce vom avansa în campanie, aceste numere vor fi în creștere, pentru că intensitatea întâlnirilor este în creștere. Discuțiile pe care le avem noi cu oamenii sunt foarte intense. Este îmbucurător faptul că, cetățenii au înțeles și înțeleg toate acele acțiuni, proiecte, pe care le-a lansat PDM”, a precizat democratul.

Potrivit lui Cebotari, în teritoriu, democrații vin nu doar cu anumite proiecte să le discute cu oamenii, dar și să le audă acele probleme pe care ei le consideră că trebuie să i le comunice.

„Încercăm să le găsim chiar și soluții imediate în sală, nu doar clarificări. Sunt foarte multe cazuri care puteau fi rezolvate chiar și la nivel local, dar, din păcate, constatăm că nu întotdeauna există înțelegere, competența sau dorința locală de a fi rezolvate acele probleme. Uneori reușim să rezolvăm pe loc acele probleme. Ne bucurăm să observăm că încrederea în candidații noștri din circumscripții este în creștere, pentru că sunt oameni cunoscuți, de-ai locului, oameni care au realizări în spate”, a mai spus Cebotari.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților