[ X ]
[ X ]
[ X ]
PD ar susține la modul cel mai serios candidatura Maiei Sandu la funcția de premier în caz de nu știu ce? Un analist politic a răspuns!
6 Martie

Analistul politic Anatolie Golea, într-un interviu pentru Europa Liberă, a fost întrebat dacă „Partidul Democrat ar susține la modul cel mai serios candidatura dnei Sandu la funcția de premier în caz de nu știu ce?”, informează CURENTUL.

​„Desigur că nu. Partidul Democrat știe foarte bine că cei de la ACUM vor refuza orice coaliție cu Partidul Democrat, pentru că nu au cum s-o facă. Și unii, și alții, dacă aveau intenție despre o posibilă coalizare după alegeri, trebuiau să mai tempereze spiritele și posturile de televiziune pe care le gestionează în timpul campaniei electorale, nu trebuiau să facă mișcări care acum par greșite, mișcări intenționate, gen investigația cu Fundația „Open Dialog”, care este vădit trasă de păr, alte învinuiri la adresa liderilor blocului ACUM. Atunci, de fapt, s-a tăiat cărarea pentru viitoarele negocieri de după alegeri. Acum deja se poate de presărat doar cenușă pe creștet și de tras concluziile de rigoare”, a spus Golea.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților