[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Grigorciuc a fost reținut de Poliție
22 Martie

Cetățeanul Pavel Grigorciuc a fost reținut de către Poliția Națională, investigat în urma unei plângeri formulate în baza acuzației de agresare fizică a deputatului Sergiu Sîrbu, transmite CURENTUL.

Potrivit Poliției Naționale, la 21.03.2019, ora 15.45, serviciul 112 a fost apelat de către soția deputatului Sergiu Sîrbu, care a anunțat despre agresarea deputatului, ea fiind una dintre martorii incidentului.

„Poliția s-a deplasat la Institutul de Medicină de Urgență, unde a fost internată persoana agresată, pentru audiere și stabilirea tuturor circumstanțelor pe caz.

În acest context, Poliția a inițiat o cauză penală privind comiterea infracțiunii prevăzute de alin.(2) art. 287 Cod penal(Huliganism). Conform legislației persoana bănuită riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 5 ani”, se menționează într-un comunicat de presă.

Poliția mai menționează că, în cadrul cercetărilor preliminarii, s-a constatat că Pavel Grigorciuc este recidivist, el având o condamnare anterioară de 4 ani cu suspendarea executării pedepsei, pentru acte de huliganism în 2014 și dezordini în masă în anul 2015.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților