[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip prezent la Ziua ușilor deschise la Incubatorul de afaceri din Nisporeni
5 Octombrie

Premierul Pavel Filip a participat, astăzi, la Ziua ușilor deschise la Incubatorul de afaceri din orașul Nisporeni. Evenimentul a fost organizat în cadrul Săptămânii afacerilor în Republica Moldova, „Moldova Business Week 2016”, care se desfășoară în perioada 4-7 octombrie în mai multe localități din țară, transmite CURENTUL.

În mesajul adresat rezidenților Incubatorului, Pavel Filip a menționat că Guvernul și-a declarat drept obiectiv prioritar crearea în Republica Moldova a unui mediu de afaceri favorabil pentru atragerea investițiilor. În acest sens au fost întreprinse o serie de măsuri, inclusiv instituirea moratoriului asupra controalelor de stat, reformarea instituțiilor cu funcții de control, dar și reducerea numărului de acte permisive. Totodată, Prim-ministrul a subliniat că agenții economici trebuie să fie tratați de către autorități cu grijă și respect.

Incubatorul de Afaceri din Nisporeni are o suprafață totală de peste 2100 de metri pătrați. În prezent, în cadrul Incubatorului activează 33 de întreprinderi micro și mici, unde sunt angajate 84 de persoane.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților