[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip – cu o scrisoare către Viorica Dăncilă: „Sunt sigur că, pe parcursul acestui mandat, Republica Moldova își va consolida relațiile cu UE”
4 Ianuarie

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a transmis o scrisoare omologului său din România, Viorica Dăncilă, în care a urat succes României în exercitarea Președinției Consiliului Uniunii Europene, informează CURENTUL.

„I-am transmis astăzi o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, în care am apreciat dialogul foarte bun cu Bucureștiul și am urat mult succes României în exercitarea Președinției Consiliului Uniunii Europene”, a precizat Filip.

În același timp, el a comunicat despre relațiile RM cu UE. „Sunt sigur că, pe parcursul acestui mandat, Republica Moldova își va consolida relațiile cu UE, precum și în cadrul Parteneriatului Estic. România mereu a fost un avocat al țării noastre în structurile europene, iar agenda noastră comună este una europeană. Vom continua să implementăm proiecte comune de infrastructură și de interconectare, în beneficiul cetățenilor noștri”, a conchis Filip.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților