[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip: Acest exercițiu a fost pentru cetățeni și în continuare Parlamentul ales urmează să lucreze pentru cetățeni
24 Februarie

Premierul Pavel Filip, în cadrul unui briefing de presă, a mulțumit pentru buna organizare a alegerilor parlamentare, informează CURENTUL.

Pavel Filip a declarat că, s-a dovedit că, totuși, astăzi, procesul a fost unul transparent, liber și democratic.

„Am avut parte de un interes sporit din partea observatorilor. Chiar dacă unii din opoziție au încercat diferite metode de a induce în eroare reprezentanții misiunilor de obsevare, eu am toată încrederea că prezența masivă a observatorilor internaționali, dar nu numai, vor demonstra că aceste alegeri au avut loc într-un mod corect și transparent. Desigur că, au existat și nereguli, care au fost contestate și de către noi, dar aceste nereguli, din punctul nostru de vedere, nu pot infuența rezultatul votului și procesul de votare. Un lucru important care vreau să-l scot în evidență este că votul din diasporă s-a desfășurat într-un mod impecabil, nu au fost probleme. Vreau să-i rog pe toți cei implicați să respecte normele de organizare a acestui proces în continuare, urmează să fie numărat fiecare vot, să fie întocmite actele, așa cum prevede cadrul legal. În final, să putem spunem că rezultatele nu au fost influențate și să ne bucurăm cu toți de aceste rezulat și să se bucure cetățeni. Acest exercițiu a fost pentru cetățeni și în continuare Parlamentul ales urmează să lucreze pentru cetățeni”, a spus Filip.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților