[ X ]
[ X ]
[ X ]
Patru candidați din circumscripția nr. 49 au spus de ce ei merită să devină deputați
14 Februarie

Patru candidați pentru funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova în circumscripția nr. 49 (Diaspora de Est) au spus de ce ei ar merita fotoliul de deputat, transmite CURENTUL.

Pozițiile au fost spuse în cadrul dezbaterilor organizate de agenția de presă IPN, unde au participat: candidatul Partidului Politic „Șor”, Valerii Klimenco, Vladimir Bolea, reprezentantul candidatului Blocului ACUM DA PAS, Dorin Frăsîneanu, candidatul independent Dumitru Pogorea și Nicolae Pascaru, reprezentantul candidatului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Gheorghe Para.

„Noi ne dorim politicieni noi. Dorin Frăsîneanu a studiat peste hotare și are o pregătire intelectuală extrem de bună. Cumulate fiind cunoștințele și practica la anii săi, el devine un candidat perfect pentru Diaspora”, a spus Vladimir Bolea.

„Toți 7 candidați merită să fie în Parlament, dar, eu, fiind anterior în Partidul Forțelor Democratice, am fost nevoit să plec în altă țară. Din banii proprii am făcut lucruri mari și importante. Am hotărât cu familia împreună să mai facem ceva pentru țară. La 23 septembrie, Congresul „Baștina” m-a ales pe mine să candidez”, a spus Dumitru Pogorea.

„PSRM în această campanie merge cu o echipă bine pregătită cu oameni competenți. Când la Ministerul Economiei se aflau Dodon și Greceanîi s-au înregistrat cifre record de investiții. A crescut economia națională. R. Moldova era a cincea țară după stabilitatea financiară. Din 2009 avem doar distrugeri”, a spus Nicolae Pascaru.

„Am experiența de muncă în Consiliul Municipal Chișinău. Mecanismul de lucru în Parlament se aseamănă cu cel din CMC. Merg la parlamentare pe listele Partidului „Șor”, o echipă care astăzi are un program concret stabilit și implementat în Orhei”, a spus Valerii Klimenco.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților