[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidului „Renaștere” și-a anunțat candidatul la funcția de primar general al Chișinăului
4 Septembrie

Vasile Bolea este candidatul Partidului „Renaștere” la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut de Natalia Parasca, președinte interimar al formațiunii, în cadrul unui briefing de presă.

Natalia Parasca a spus că, candidatura lui Vasile Bolea a fost susținută unanim de Biroul Politic, organul de conducere al partidului.

„Vasile Bolea are o reputație binemeritată de avocat cu experiență, de organizator competent și de om care nu-și schimbă opiniile politice. Vasile Bolea nu a fost niciodată un politician de cabinet – el petrece mult timp în teritorii la întâlniri cu oamenii, efectuează o primire constantă a cetățenilor și nu lasă niciun apel sau cerere nesoluționată. Vasile Bolea este un organizator excelent, cu un dar pentru a motiva și a convinge oamenii. Știe cum să selecteze personal competent, să unească și să mobilizeze oamenii în jurul unor idei și obiective comune. Vasile Bolea este un minunat familist, tată a trei copii și un om profund religios”, a spus politiciana.

Potrivit liderului „Renaștere”, „victoria lui Vasile Bolea va fi începutul renașterii Chișinăului și a întregii noastre țări.

Inapoi la arhiva noutaților