[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul ȘOR a demarat a doua etapă de iluminare stradală în orașul Taraclia
9 Martie

A doua etapă pentru implementarea sistemului de iluminare stradală în orașul Taraclia a început Partidul „ȘOR”. În scurt timp, al doilea sector din cele șase ale orașului va fi iluminat grație acestui proiect inițiat de deputatul Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”, transmite CURENTUL.

În cel de-al doilea sector vor fi instalate aproximativ 700 de becuri de tip LED, instalată o nouă rețea electrică și modernizate stațiile de transformare. Rețeaua de iluminare stradală va fi dotată cu un sistem inteligent de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore.

Amintim că, la mijlocul săptămânii trecute, în orașul Taraclia a fost inaugurat festiv sistemul de iluminare stradală a primului sector. Până atunci, acesta nu fusese iluminat vreodată.

Autoritățile din Taraclia au anunțat că sistemul de iluminare stradală totală a orașului va fi realizată până la sărbătorile pascale din acest an.

Iluminarea orașului Taraclia s-a numărat printre proiectele promise în campania electorală din toamna anului trecut de către Veaceslav Lupov, ales primar din partea Partidului „ȘOR”.

Proiectele de iluminare stradală demarate de Partidul „ȘOR” în mai multe localități din țară au fost inițiate de Ilan Șor, liderul formațiunii. Până la sfârșitul anului, Partidului „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară.

Cristina Pendea

1 2 3 4 5 6 7 9 10

Inapoi la arhiva noutaților