[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul Politic „ȘOR” își fortifică pozițiile în sudul și centrul țării
6 Iunie

Recent, în raioanele Comrat, Cimișlia, Basarabeasca, Anenii Noi și Ialoveni, au avut loc Conferințele Organizațiilor Teritoriale ale Partidului Politic „ȘOR”, în cadrul cărora peste 1500 de persoane au devenit membri de partid. Liderul formațiunii, Ilan Șor, le-a înmânat personal celor prezenți carnetele de membru de partid, transmite CURENTUL.

Prezent la eveniment, președintele partidului, Ilan Șor, a vociferat obiectivele programului politic ale partidului și a menționat că, acesta este un program de prosperare a Moldovei.

Potrivit lui, în cadrul programului se acordă o atenție sporită politicii sociale a statului, dezvoltării infrastructurii, sprijinului producătorilor agricoli și dezvoltării democrației și a statului de drept.

Ilan Șor, a menționat că „susținerea pensionarilor, este un lucru primordial pentru noi. Venind în fruntea primăriei la Orhei, bugetul alocat pensionarilor constituia la acel moment – 280 de mii de lei. Astăzi, acest buget este de peste 2,5 milioane euro. Astăzi, fiecare pensionar al orașului, o dată pe an, primește asistență financiară din partea primăriei.

Îndemnizația unică la naștere, constituie pentru primul copil 7 mii lei, iar pentru cel de-al doilea și următorii, câte 10 mii de lei”.

De asemenea liderul partidului a menționat că „sistemul de învățământ trebuie să fie gratuit: atât cel secundar, cât și cel superior. Statul este obligat să ofere fiecărui cetățean posibilitatea de a obține studii”, a conchis Ilan Șor.

Partidul Politic „ȘOR” este un partid nou pe arena politică a Republicii Moldova. Grație unui management efectiv sub conducerea liderului, Ilan Șor, implementarea proiectelor, menite să susțină societatea, se bucură pe zi ce trece de o popularitate tot mai mare în rândul cetățenilor. Drept exemplu pot servi proiectele “Magazine Sociale”, “Farmacia Socială”, Clubul “Vârsta de Aur”, dar și multe altele.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților